direct reserveren Bel ons

i y n

Weekend deal

Weekend deal bij Autohopper!

Het huren van een huurauto kan op verschillende manieren, waaronder met de weekend deal. U kunt gaan voor één dag, als u bijvoorbeeld een dagje weg gaat of een afspraak buiten de deur heeft. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor langere verhuur. Hierbij valt te denken aan een week, een maand of zelfs nog langer: dan kunt u terecht op onze lease pagina waar verschillende leaseauto’s worden weergegeven.

Maar u kunt natuurlijk ook gaan voor een weekend! Weekend weg in Nederland, of zelfs een weekend weg in het buitenland. Dit is nu namelijk éxtra voordelig met onze weekend deal! Normaliter betaald u voor twee dagen het tweedaags tarief, met de weekend actie van Autohopper is dit goedkoper! Het huren is met behulp van de weekend actie namelijk een stuk voordeliger. Neem bijvoorbeeld de Volkswagen Up: dagelijks kost deze auto 35,- een weekend dus 70,-. Maar, met de weekend deal kost de auto nog maar 60,- voor een heel weekend! Dit is inclusief BTW én 200 KM vrij! Zo geldt voor iedere huurauto dat het weekend tarief lager ligt dan het tweedaags tarief, snel reserveren dus!

Meer infomatie?

Voor eventuele vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 030-30 31 600. U kunt ook direct een auto reserveren via onderstaande button:

Reserveer een Huurauto

weekend deal autohopper autohuur utrecht