direct reserveren Bel ons

i y n

Autohopper

Vakgarage Utrecht; uw partner van Autohopper.

Bent u op zoek naar een huurauto? Of misschien een aanhangwagen? Dan bent u bij Autohopper Utrecht, het no-nonsens autoverhuurbedrijf, aan het juiste adres. Een auto huren is bij ons snel, goedkoop en eenvoudig! Alle auto’s zijn voorzien van radio/CD speler, airco etc. Heeft u maar één dag een auto nodig, of juist een week, het kan bij ons allemaal. Ook als met de auto op vakantie naar het buitenland wilt is dat geen probleem.

Tijdelijk een personenauto nodig?

Bij Autohopper kunt u al vanaf 25,- per dan een personenauto huren! Wij verhuren altijd nieuwe auto’s die van alle gemakken voorzien zijn. Of u nu op zoek bent naar een diesel, automaat, hybride, wij bieden u een passende auto.

Daarnaast hebben wij ook nette bedrijfswagens te huur. Staat uw huidige auto in de garage voor onderhoud? Of heeft u een tijdelijke werknemer in dienst, neem dan een kijkje naar ons short-lease plan.

Gaat u verhuizen?

Bij Autohopper Utrecht kunt u al voor 35,- per dag kunt u een aanhangwagen huren. Onze aanhangwagens zijn met en zonder huif te huur. Heeft u veel te verhuizen in weinig tijd? Bij ons kunt u ook terecht voor verhuisbussen.

Topspace Utrecht

Naast Autohopper is Vakgarage Autoweerd ook montagepartner van Topspace. Gaat u dus met één van onze huurauto’s op vakantie, maar weet u nog niet helemaal hoe u al uw spullen in de auto gaat stoppen? Wij verhuren al de accessoires voor uw auto. Van dakdragers tot dakkoffers en van skidragers tot sneeuwkettingen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken op 030 – 30 31 600 of via de mail op autoverhuur@autoweerd.nl

Wilt u direct een auto reserveren? Dat kan via onderstaande button.

Reserveer een huurauto