direct reserveren Bel ons

i y n

Verhuisbus

Een verhuisbus huren bij Autoweerd in Utrecht

Een verhuisbus kunt u voor een tal van redenen huren. Voor een verhuizing, waarbij de enorme laadruimte ideaal is voor bijvoorbeeld grotere meubels. Voor het vervoeren van goederen, privé of bedrijfsmatig, maar ook bijvoorbeeld voor een evenement, een optreden of zelfs voor een vakantie waarbij er veel bagage mee gaat. Aan ruimte geen gebrek in een verhuisbus van Autoweerd Utrecht!

verhuisbus huren utrecht autohopper autoweerd

De verhuisbus is voorzien van allerlei opties: radio/cd-speler, airco, schuifdeur, lat-om-lat, extra bodemplaat en natuurlijk een extra hoge en extra lange laadruimte! Dit werkpaard is te huren voor een dag, een weekend, midweek, hele week. Of zelfs langer, via onze aantrekkelijke short-lease concept. Informeer voor deze zeer voordelige tarieven bij onze medewerkers: 030-303 1600

Autoverhuur Autoweerd is aangesloten bij het no-nonsense verhuurbedrijf Autohopper. Het huren van een huurauto is hierdoor niet alleen goedkoop, maar ook heel gemakkelijk en zonder gedoe. Geen moeilijkheden met wegenbelasting, verzekeringen of creditcards etc. En Autohopper Utrecht heeft nog meer mogelijkheden. Zo verhuren wij ook personenauto’s, bedrijfswagens en aanhangwagens!

Wilt u direct een transportbus huren? Bel ons dan op 030-303 1600.