direct reserveren Bel ons

i y n

Dakkoffers

Dakkoffers huren bij Autoweerd Utrecht

De dakkoffers van Topspace behoren tot het assortiment van de verschillende Topspace-producten die wij verhuren bij Autoweerd. Ideaal als u nét wat ruimte te kort komt, als u op langere vakantie gaat of gewoon voor een weekendje weg. Door het brede assortiment van dakkoffers bij Autoweerd hebben wij voor iedere auto een perfecte dakkoffer. Zo zijn wij voorzien van verschillende maten: kort, middel en groot, maar ook van hybride of zelfs de Sub Super: een extra grote dakkoffer. Alle dakkoffers zijn mondern, van hoge kwaliteit en worden iedere keer bij aflevering geïnspecteerd. Daarnaast is iedere dakkoffer afsluitbaar, waardoor uw spullen veilig in de koffer liggen.

Bij het monteren van een dakkoffer is het van belang dat er dakdragers op uw auto zitten. Zijn deze nog niet aanwezig, is dit geen probleem. Ook deze verhuren wij, net als fietsendragers, skiboxen en sneeuwkettingen.

Het huren van een dakkoffer bij Autoweerd is zeer gemakkelijk en snel. U plaatst de bestelling, wij zorgen ervoor dat de dakkoffer klaart ligt wanneer u het product op komt halen.

Direct een dakkoffer huren?
Reserveer direct

 

dakkoffers dakkoffer verhuur autoweerd utrecht autoweerd