direct reserveren Bel ons

i y n

No-nonsense verhuur van auto’s

No-nonsense auto verhuur!

Verhuur bij Autohopper Autoweerd is snel, simpel en voordelig! Vanwege ons no-nonsense beleid vanuit Autohopper krijgt u niet te maken met gedoe betreft verzekeringen, wegenbelastingen etc. Vanwege dit no-nonsense beleid is Autohopper de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Niemand zit namelijk te wachten op onnodige moeilijkheden bij het huren van een auto. Reserveren, ophalen en wegrijden, dat is ons streven. Hierdoor verloopt het huren van een auto dan ook simpel én snel. U reserveert, wij zorgen voor de rest zoals het onderhoud, reparaties, APK, controle’s. Het enige wat u hoeft te doen is de auto aftanken bij de aflevering en uw gedeelte zit erop. Makkelijker kan haast niet!

Autohopper Autoweerd verhuurt verschillende huurauto’s, waardoor er voor iedereen een ideale auto tussen zit. Het kan zijn dat u naar een belangrijk congres moet en hiervoor een auto moet hebben met een representatieve uitstraling. Dat kan. Het kan ook zijn dat u gaat touren door Europa en juist een auto wilt die weinig brandstof verbruikt. Dat kan. Máar het kan natuurlijk ook zijn dat u gaat verhuizen en hiervoor veel ruimte nodig hebt. Ook dit kan! Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Van personenauto’s tot bedrijfswagens, van stationwagens tot een goederenbus, van hybride tot automaat, u noemt het maar.

En mocht u zo tevreden zijn over de verhuur bij Autohopper Autoweerd, dan kunt u ook eens een kijkje nemen naar ons lease en private-lease beleid. Ideaal voor de verhuur voor langere periode, waarbij u iedere maand een vast bedrag betaald en wij voor de rest zorgen.

Geïnteresseerd en snel de auto’s bekijken of reserveren?

Reserveer direct

autohopper no nonsense verhuur autoweerd huurauto