direct reserveren Bel ons

i y n

Shortlease, luxe op weg tegen laag tarief!

Shortlease bij Autoweerd

Als particuliere of zakelijke rijder een extra auto nodig? Geen probleem, Autoweerd Shortlease helpt.

Bij Vakgarage Autoweerd hebben wij nu naast lease, private lease en verhuur tegenwoordig ook shortlease. Ideaal als u één maand of langer een eigen auto nodig hebt, maar liever niet te veel zaken wilt regelen. Tijdelijk een extra auto nodig vanwege een grote klus? Een werknemer die de komende tijd veel kilometers moet maken? Representatief op vergaderingen willen aankomen?Dan is Short lease zeker iets voor u.

Bij het shortleasen van een auto zorgen wij voor gemak. U hoeft zich geen zorgen te maken over verzekeringen, aanbetalingen, een grote aankoop, het onderhoud van de auto, eventuele reparaties, APK’s, onderhoudsbeurten, noem maar op. Wij zorgen hier voor. En dit alles voor eenvast, laag maandbedrag. U hoeft verder alleen nog maar voor de brandstof te zorgen.

Shortlease is al mogelijk vanaf 1 maand, waardoor het anders is dan leasen of private lease. Mocht u na de maand zo tevreden zijn, dan is shortlease op langere basis natuurlijk altijd nog mogelijk. De auto’s die wij gebruiken voor Short lease zijn van vele gemakken voorzien. Zo is iedere short lease-auto minimaal voorzien van een radio/CD-speler en airconditioning. Heeft u liever een luxere auto? Dan is dit natuurlijk gene probleem. U kunt dan kiezen voor de uitgebreidere auto’s met onder andere boordcomputer, achteruit rij camera, start/stop-systeem etc. etc.

Autoweerd Shortlease: flexibel, betaalbaar en zeer simpel!

lease 1