direct reserveren Bel ons

i y n

Autoverhuur Utrecht

Autoverhuur Utrecht

Waar kan ik terecht voor autoverhuur Utrecht?

Voor autoverhuur Utrecht en omgeving kom je naar Vakgarage Autoweerd. Bij ons huur je (bijna) nieuwe auto voor maar 25,- per dag! Dat is bijna niets, zeker als je bedenkt dat de tank al vol zit als je de huurauto bij ons komt ophalen en je 100 kilometer per dag vrij mag rijden.

auto delen deelauto auto huren utrecht autohopper autoweerd autoverhuur

Veelgestelde vragen over Autoverhuur Utrecht


Wat voor auto’s verhuren wij?

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende auto’s. Van personenauto’s tot bedrijfswagens en van verhuisbussen tot aanhangwagens. Wij hebben voor ieder wat wils!

Moet ik borg betalen?

Ja, er geldt een borg die verschilt per autoklasse. De borg is ook afhankelijk van de tijd dat je de auto huurt. Je betaalt de borg bij het ophalen van de auto.

Wat kost de brandstof?

Dat verschilt natuurlijk per auto. De één is namelijk een diesel, de ander is een benzine of hybride. Bij de hybride ben je natuurlijk aan het eind van de dag minder geld kwijt. De regel is wel, je krijgt een volle tank mee, dus de auto moet ook weer met een volle tank terug.

Wat als ik per ongeluk schade maak aan de huurauto?

  1. Vul de schadeformulieren in. Die liggen in het dashboardkastje.
  2. Maak foto’s van de schade, bijvoorbeeld met je telefoon.
  3. Bel Vakgarage Autoweerd op om ons op de hoogte te stellen van de gemaakte schade.
  4. Je heb een eigen risico van 750,- . Schade die je gemaakt hebt t/m dit bedrag betaal je zelf. Alle schade daarboven betalen wij. Je kunt voor €7,- per dag je eigen risico verlagen naar 350,- (dit kan alleen op personenauto’s).

Waar mag ik de auto mee naartoe nemen?

Je maakt zelf uit waar je naartoe rijdt. Bij de auto krijg je een kaart te zien waarop staat naar welke landen je allemaal mag. Laat het wel even van te voren aan ons weten als je naar het buitenland gaat rijden. Bedenk wel dat je 100 kilometer per dag vrij mag rijden. Voor alles daarboven betaal je 0,18 cent per kilometer extra.

Kan ik een auto langer dan twee weken huren?

Ja, dat kan zeker! Als je voor een langere periode een auto wilt huren, overweeg dan ook eens shortlease. Bij Autoweerd kun je al vanaf 14 dagen een auto shortleasen. Voordeliger dan gewoon huren!

Reserveer nu dus snel je huurauto!

Heb je nu nog vragen over onze autoverhuur? Dan kun je ons bellen op 030-3031600 of een mailtje sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. Via de onderstaande link kun je ook direct online een auto reserveren:

Reserveer een huurauto