direct reserveren Bel ons

i y n

Autodate

Autodate, wat is dat precies?

We horen het allemaal de laatste tijd steeds vaker: autodate. Maar wat is dit nou eigenlijk precies? Wie betaalt de belastingen? En waar mag je parkeren? Wij, van Vakgarage Autoweerd, leggen het graag even voor u uit.

Hoeveel kost autodate?

Er zijn twee verschillende factoren die meespelen bij het kostenplaatje. De eerste is de afstand die u met de auto heeft gereden. Hoe verder u rijdt, hoe meer u moet betalen. De tweede is natuurlijk de tijd dat u de auto in uw bezit heeft gehad. Alle andere kosten die bij autodate komen kijken, zoals belastingen en verzekeringen, zitten al bij dit bedrag inbegrepen.

De vraag is dan nu natuurlijk: is dit uiteindelijk goedkoper voor u dan een auto kopen of een auto huren? Dat ligt er dan natuurlijk aan hoe vaak u daadwerkelijk een auto gebruikt. Is dit iedere dag? Dan is een auto kopen waarschijnlijk uw beste optie.

Gebruikt u maar één keer in de zoveel tijd een auto? Dan is een auto delen voor u een betere oplossing.

Waarom autodate?

Het is ontwikkeld om snel en tegen een scherp tarief toch tijdelijk een auto te kunnen rijden. Zeker in steden zoals Utrecht is dit voor verschillende mensen (en zeker voor studenten) een ideaal concept, omdat het een stuk goedkoper is om zelf een auto te kopen.

Maar waar staan deze auto’s eigenlijk? Dit is heel makkelijk online te vinden per bedrijf. In de grotere wijken zijn er vaak wel meerdere te vinden. U kunt de auto heel gemakkelijk online of telefonisch reserveren. Vervolgens kunt u de auto openen met ledenkaart. Klaar met de auto? Dan brengt u de auto gewoon weer terug naar de parkeerplaats!

Autodate en Autoweerd

Bij Autoweerd kunt u ook eenvoudig een auto delen. En dit al vanaf 25,- per dag!

Een auto reserveren is bij ons heel makkelijk! U kunt ons bellen op 030-3031600, of een mailtje sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. Liever direct online een auto reserveren? Dat kan met de onderstaande link:

Reserveer een huurauto

autodate autodelen autohuur utrecht autoweerd