direct reserveren Bel ons

i y n

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen huren

Tijd voor wintersportvakantie! Alleen… vergeet uw sneeuwkettingen niet! Autoweerd is aangesloten bij het gerenommeerde bedrijf Topspace, een verhuurbedrijf van verschillende producten, waaronder sneeuw kettingen.

Als u op wintersportvakantie gaat is het van groot belang dat u in het bezit bent van sneeuwkettingen. Niet alleen omdat het in landen zoals Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland verplicht is, maar ook omdat u op een veilige en verantwoorde manier wilt aankomen op uw eindbestemming. Het aanschaffen van sneeuw kettingen kan een behoorlijke investering zijn, het huren van sneeuw kettingen is dus ideaal als u af en toe op vakantie gaat.

Om te bekijken welke bandenmaat u nodig heeft, kunt u hier kijken welke sneeuw kettingen u nodig heeft. Als u weet welke bandenmaat u heeft, kunt u snel en gemakkelijk reserveren bij Topspace. Vervolgens zorgen wij dat u sneeuwkettingen klaar liggen wanneer u deze op komt halen.

Heeft u verder nog producten nodig van Topspace? Dan bent u ook hiervoor aan het goede adres. Autoweerd verhuurt namelijk ook skiboxen, dakkoffers, fietsendragers en dakdragers!

Snel een sneeuwketting huren?

Reserveer direct

 

sneeuwkettingen verhuur topspace utrecht autoweerd