direct reserveren Bel ons

i y n

Skiboxen

Skiboxen? Bij Autoweerd Utrecht!

Skiboxen huren? Tijd voor ski-vakantie? Genieten in de Alpen? Maar geen ruimte voor uw ski’s? Wij bieden u de oplossing! Autoweerd verhuurt namelijk ski boxen van Topspace, waardoor u genoeg ruimte hebt voor uw ski’s of andere lange voorwerpen. Het gebruik van de ski boxen is de ideale manier om uw ski’s veilig te vervoeren, vooral omdat de ski boxen ook nog eens afsluitbaar zijn!

Alle ski boxen die wij als Autoweerd verhuren zijn modern, van hoge kwaliteit en smaller en langer dan bagageboxen. Daarnaast worden de skiboxen bij aflevering geïnspecteerd door onze monteurs, waardoor wij zekerheid kunnen bieden op het gebied van kwaliteit. Het monteren van een skibox wordt gedaan op de dakdragers van uw auto. Mocht u nog geen dakdragers hebben, dan is ook dit geen probleem. Wij verhuren namelijk ook dakdragers. Huren van skiboxen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! U hoeft alleen maar te kiezen, reserveren, wij doen de rest.

Ook interesse in andere producten van Topspace? Wij verhuren ook fietsendragers, bagageboxen, dakdragers en sneeuwkettingen! De ideale vakantie wordt steeds gemakkelijker!

Snel een skibox huren?

Reserveer direct

skiboxen autoweerd utrecht verhuur topspace dakdragers