direct reserveren Bel ons

i y n

Fietsendragers

Fietsendragers huren? Topspace Utrecht!

Fietsendragers huren bij Autoweerd is nog nooit zo makkelijk geweest! U kiest, reserveert, wij regelen de rest. Via de website van Topspace kunt u gemakkelijk een fietsendrager reserveren bij Autoweerd Utrecht. Heel gemakkelijk voor een vakantie naar het buitenland, of heerlijk een dagje fietsen.

Bij het kiezen van een fietsen drager komen een aantal vragen naar boven. Voor hoeveel fietsen wilt u reserveren? Gewone fietsen, of elektrische fietsen? Op het dak of op de trekhaak? Met het beantwoorden van deze vragen komt u tot een keuze van de fietsen dragers. Het assortiment van de fietsendragers is breed. Zo hebben wij fietsendragers voor op het dak, of op de trekhaak. Kiest u voor de fietsen dragers op het dak, dan wordt deze fietsen drager gemonteerd op de dakdragers, die u ook kunt huren bij Autoweerd. Op het dak kunt u ongeveer 4 á 5 fietsen kwijt. Kiest u voor de trekhaakmontage, dan kunt u kiezen tussen 2, 3 of 4 fietsen, of speciaal voor de elektrische fietsen.

Mocht u verder nog producten nodig hebben van Topspace, bekijk dan ons assortiment van dakkoffers, skiboxen, sneeuwkettingen en dakdragers.

Snel een fietsendrager huren?
Reserveer direct

fietsendragers autohopper verhuur autoweerd utrecht