direct reserveren Bel ons

i y n

Aanhangwagen

Aanhangwagen verhuur in Utrecht Binnenstad!

Een aanhangwagen van Autohopper Autoweerd geeft u de mogelijkheid om nóg meer te doen met uw ruimte. Privé of juist zakelijk, de aanhangwagens zijn altijd handig wanneer u uw spullen wilt verhuizen van A naar B.

aanhangwagen huren aanhanger autoweerd autohopper utrecht

Vanwege de huif die over de aanhangwagen heen zit, bent u extra verzekerd dat uw spullen weer veilig en vertrouwd op bestemming aankomen.

Samenwerking Autohopper

Verhuurbedrijf Autoweerd is aangesloten bij het gerenommeerde bedrijf Autohopper. Dit no-nonsense bedrijf staat bekend om zijn mogelijkheden en scherpe prijzen. Bij het huren van een aanhangwagen bij Autohopper Autoweerd bent u verzekerd van kwaliteit en een goede prijs!

Voor maar 35,- dag

De aanhangwagens van Autohopper Autoweerd zijn van het merk Hapert. Hapert staat bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. De aanhangwagen is al helemaal handig in combinatie met onze andere Autohopper voertuigen, zoals de personenauto, de bedrijfswagen of de verhuisbus. Het is ideaal voor een dag, weekend, midweek, hele week of zelfs nóg langer!

Eisen aanhangwagen verhuur

Voor het huren bij Autohopper Autoweerd is een geldig rijbewijs B of hoger vereist. U bent dan bevoegd om:

  • een aanhanger te trekken van maximaal 750 kg. Het totaalgewicht is een samenstelling van leeg gewicht en laadvermogen;
  • een aanhanger te trekken van meer 750 kg als auto en aanhangwagen samen niet het maximale gewicht van 3500 kg overschrijden. Het totaalgewicht is een samenstelling van leeg gewicht en laadvermogen.

Heeft u een rijbewijs B+ of BE? Lees hier dan meer over het rijden met aanhangwagens. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons bereiken op onderstaand nummer.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze huurvoorwaarden, prijzen of beschikbaarheid, stuur dan een mail naar info@autoweerd.nl. Wilt u liever telefonisch met ons spreken? Bel dan 030-303 1600.

Wilt u direct reserveren? Dat kan met de onderstaande link:
Reserveer Direct