direct reserveren Bel ons

i y n

Vakantieauto voor onderweg

Vakantieauto voor onderweg!

Op vakantie gaan met de auto is onder veel Nederlanders populair. De meeste gaan richting Frankrijk, Italië en Duitsland. Met de auto op vakantie gaan heeft verschillende voordelen. Zo kunt u gaan en staan waar uw wilt, heeft u uw eigen spulletjes mee en heeft u veel ruimte. Maar het is wel belangrijk dat uw auto in goede staat is voordat uw vertrekt.

Bij Autohopper Autoweerd bent u verzekerd van een goede vakantieauto. De auto’s die wij verhuren voor de vakantie zijn allemaal gecheckt op verschillende punten, waardoor u verzekerd bent dat u niet langs de weg komt te staan met pech. Iedere vakantieauto die wordt verhuurd is voorzien van airconditioning (heel handig in warme landen), een radio/CD -speler en de luxere uitvoeringen ook van boordcomputer, start/stop-systeem en navigatie. Om de vakantie-ervaring nóg een stukje beter te maken, verhuurt Autoweerd nu ook Topspace artikelen: dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en bagageboxen waardoor u nóg meer spullen mee kunt nemen!

Mocht u zelf een auto hebben, dan is het ook belangrijk dat deze in goede staat verkeerd voordat u Nederland uit rijdt. Met de vakantiecheck van Vakgarage Autoweerd, wordt u auto gecheckt op allerlei punten die belangrijk zijn als u een verre reis gaat maken. Daarnaast is het laten uitvoeren van een aircocheck ook geen gek idee. Het is namelijk niet prettig als uw airco ermee stopt, terwijl het 30 graden is. Een aircocheck voorkomt in de meeste gevallen problemen, doordat deze direct worden aangepakt. Daarnaast is het belangrijk uw bandenspanning goed te houden. Wanneer u veel spullen meeneemt in de auto, is het gewicht zwaarder dan normaal, waardoor de druk iets hoger moet liggen. Ook dit kunnen wij voor u doen bij in de Garage.

Snel een vakantie auto huren?
Reserveer direct

Of snel een vakantiecheck of aircocheck plannen?
Afspraak maken

 

autohopper vakantie auto vakantieauto autoweerd verhuur utrecht