direct reserveren Bel ons

i y n

Universiteit

Autohuren als student, medewerker van de universiteit?

Autohopper Autoweerd werkt graag samen met hogescholen en universiteiten, zowel met medewerkers, docenten als studenten zelf. Wij bieden een breed aanbod betreft auto’s, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. Zo is er de mogelijkheid voor een personenauto, waarmee u makkelijk van A naar B kan komen. Zeer handig als u op verschillende faculteiten les moet geven of volgen. Ook is een personenauto zeer handig bij het hebben van een personeelsuitje, of een dagje weg met de studie. Een personenauto is al te huren vanaf 25,- per dag!  Daarnaast bieden wij ook bedrijfswagens, verhuiswagens, aanhangwagens en hybride auto’s aan. Zo heeft u voor iedere gelegenheid het juiste vervoersmiddel. Al onze huurauto’s zijn voorzien van luxe zoals een radio/CD-speler en airconditioning en zijn volgetankt bij het afhalen.

Om een auto te huren hoeft u alleen maar een reservering te maken via onze website, de auto ophalen en vervolgens de auto afgetankt afleveren. De rest regelen wij. Zo hoeft u zich niet onnodig zorgen te maken over zaken zoals onderhoud, reparatie, verzekeringen, wegenbelasting etc. etc.

Vakgarage Autoweerd is gelegen aan de Weerdsingel Oostzijde, net achter de Voorstraat, te Utrecht. Deze locatie is vlakbij de binnenstad van Utrecht, waar verschillende faculteiten van de Universiteit Utrecht gelegen zijn. Ideaal dus: je loopt naar ons toe, en wij zorgen dat de auto klaar staat om weg te kunnen rijden.

autohopper auto huren universiteit utrecht autoweerd