direct reserveren Bel ons

i y n

Huurauto voor studenten

Huurauto voor studenten in Utrecht Binnenstad!

Autohopper Autoweerd is gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Utrecht staat bekend als een stad waar veel studenten wonen en studeren.  Voornamelijk aan de Universiteit van Utrecht en de Hogeschool Utrecht. Als student kan het natuurlijk voorkomen dat je ergens naar toe moet, maar wat lastig te bereiken is met de fiets of het openbaar vervoer. Een auto zou in zo’n geval zeer handig zijn, maar een auto huren is over het algemeen redelijk prijzig. Bij Autohopper Autoweerd is dit anders voor studenten.

Vanwege ons no-nonsense concept waarin prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn, zijn onze huurauto’s wél betaalbaar voor studenten. Zo kunnen studenten al een auto huren vanaf 25,- per dag! Deze huurauto’s voor studenten zijn minimaal voorzien van radio/CD-speler en airconditioning. Mocht er een grote auto nodig zijn, een verhuisbus, personenbus of aanhangwagen, voor bijvoorbeeld verhuizingen van de ene naar de andere kamer, dan is dit óók tegen een zeer scherp tarief. Alle auto’s zijn maximaal één jaar oud en allen voorzien van verschillende luxe’s. Ideaal voor allerlei doeleinden: van een verhuizing tot een rondje touren door Nederland.

Als student is het huren van een auto al mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar, uiteraard in het bezit van een rijbewijs. Het huren van een auto bij Autohopper Autoweerd is makkelijk, snel en efficiënt, waardoor er geen tijd verloren gaat aan onnodige zaken. Wij regelen de verzekering, het onderhoud, wegenbelasting, eventuele reparaties, banden etc. etc. Alleen de auto moet afgetankt worden ingeleverd.

autohopper huurauto studenten utrecht autoweerd