direct reserveren Bel ons

i y n

Auto huren als student

Autohuren als student? Dat kan!

Het huren van een auto als student is, in tegenstelling tot andere verhuurbedrijven, zeer gemakkelijk bij Autoweerd Utrecht. Het huren van een Autohopper Auto is voor studenten niet anders dan voor anderen, waardoor het ook voor studenten eenvoudig en goedkoop is om een huurauto bij Autohopper Autoweerd te huren.

Het huren van een huurauto bij Autoweerd Utrecht is, zoals hierboven beschreven, zeer eenvoudig en goedkoop. Zo heb je al een huurauto vanaf 25,- per dag! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reservering maken op de website en de auto afgetankt afleveren. Wij zorgen voor de rest, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over verzekeringen, onderhoud, reparaties, APK, wegenbelasting etc. etc. Zeer gemakkelijk dus.

De huurauto’s die wij als Autohopper-bedrijf verhuren zijn zeer uiteenlopend. Het aanbod is groot. Als student kan het zijn dat je een verhuisbus nodig hebt, om te verhuizen naar een nieuwe kamer, of een personenauto om een dagje te touren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je samen met andere studenten of vrienden een paar weekjes naar het buitenland wilt op vakantie. U bent dan bij ons aan juiste adres. Het aanbod verschilt namelijk van verhuisbus tot personenauto, van bedrijfswagen tot stationwagen en van aanhangwagens tot hybride auto’s.

Al onze huurauto’s zijn voorzien van luxe. Zo zijn alle auto’s minimaal uitgerust met radio/CD-speler en airconditioning. Daarnaast hebben wij ook verschillende auto’s die met nog meer luxe zijn voorzien zoals onze KIA CEE’D en Toyota Aygo’s. Deze zijn bijvoorbeeld voorzien van een achteruitrijcamera en andere luxes.

Autohopper Autoweerd, de verhuurder in auto’s voor studenten.

Huur nu snel een auto bij Autohopper Utrecht!

Een auto reserveren gaat bij ons heel gemakkelijk. Je kunt ons altijd bellen op 030-3031600, een mail sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl of direct online een auto reserveren via de onderstaande link:

Reserveer een huurauto

auto huren autoweerd autohopper 19 student