direct reserveren Bel ons

i y n

Private Lease voor iedereen!

Private Lease, dus ook voor u!

U kent het vast wel, het lease-concept. Zakelijke partners die bij een autobedrijf een lease contract hebben, waardoor ze in leuke auto’s kunnen rijden. Ideaal eigenlijk, maar helaas alleen voor zakelijke ondernemers. Maar wees gerust! Autoweerd Utrecht heeft nu ook voor ú het lease concept! Private lease genoemd. Zoals de naam al zegt:  private, dus ook voor ZZP’ers, zelfstandige ondernemers, werknemers, AOW’ers, particulieren etc.  U kunt dan tegen een vaste lage prijs, een nette auto rijden, met vele voordelen. En dan ook nog zolang u zelf wilt!

Het grootste voordeel van private lease is natuurlijk het ‘lease’ concept, wat betekent dat u zich géén zorgen hoeft te maken over de auto. Verzekeringen, de banden, het onderhoud, reparaties wordt namelijk allemaal geregeld. Het enige wat u nog hoeft te betalen is de brandstof die wordt gebruikt. Daarnaast is het grote voordeel dat u geen grote aankoop hoeft te doen, en hiermee dus ook geen aanbetaling hoeft te doen. U kunt dus zonder sparen een nieuwe auto rijden!

De auto’s waaruit u kunt kiezen bij Lease bedrijf Autoweerd zijn zeer verschillend. Van een bedrijfswagen tot een KIA CEE’D en van een grote bus tot Volkswagen Up. Allen voorzien van ten minste een radio/CD-speler en airconditioning. Wilt u meer luxe? Geen probleem! Een aantal van onze auto’s zijn voorzien van vele luxe zoals een boordcomputer, achteruit rij camera, start/stop-systeem etc.

Meer informatie over Private lease? Bel naar 030 – 30 31 600 of stuur een email naar verkoop@autoweerd.nl.

 

private lease auto leasen vakgarant vakgarage autoweerd