direct reserveren Bel ons

i y n

Auto huren in Overvecht Utrecht

Snel, safe en simpel auto huren Overvecht

Welkom bij Autoverhuur Autoweerd, aangesloten bij Autohopper Nederland. Autohopper Autoweerd verhuurt huurauto’s en is gevestigd in Utrecht, vlakbij Overvecht en de binnenstad van Utrecht.

Vanuit Overvecht kunt u heel gemakkelijk bij onze autoverhuur komen. U kunt kiezen om via de Brailledreef, Overvecht, richting de Vogelenbuurt te rijden, waarna u al bijna bij ons in de straat belandt. Daarnaast heeft u ook de keuze om via de Marxdreef naar ons toe te komen. Deze route gaat vanuit Overvecht, via de Ring naar de Vogelenbuurt.

Mocht het zo zijn dat u op een of andere manier verhindert bent, en hierdoor niet in staat bent om een auto te komen huren bij Autohopper Autoweerd, dan kunnen wij u hierbij helpen. Namelijk met onze haal-en breng service! Deze service houdt in dat wij persoonlijk de huurauto naar u toe brengen, en vervolgens de huurauto weer persoonlijk op komen halen. Heel gemakkelijk, vooral als u tijdelijk niet mobiel bent en bijvoorbeeld in Overvecht woont.

De huurauto’s van Autohopper Autoweerd zijn allemaal niet ouder dan één jaar, minimaal voorzien van airconditioning en een radio/CD-speler en al te huur vanaf 25,- per dag! In het concept van Autohopper heeft u veel keuze vanwege de verschillende klassen. Heeft u een kleine auto nodig om van A naar B te komen, dan is een A-klasse vaak al genoeg. Wilt u bijvoorbeeld een bus huren omdat u gaat verhuizen, dan komt u in een andere klasse terecht. Voor ieder wat wils bij Autohopper Autoweerd!

Huur nu snel een auto bij Autohopper Autoweerd!

Reserveren is snel en gemakkelijk! U kunt ons bellen op 030-3031600, een mail sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl, of direct online een auto reserveren met de onderstaande link:

Reserveer een huurauto

autohopper autoweerd overvecht utrecht personenauto