direct reserveren Bel ons

i y n

Deelauto Utrecht

Deelauto Utrecht, eenvoudig en goedkoop!

autodelen deel auto deelauto huurauto huren utrecht autohopper autoweerdHet woord deelauto is iets wat we de laatste jaren steeds meer horen. En waarom ook niet? Zeker in een stad als Utrecht is een auto delen een heel goed initiatief! Niet iedereen heeft de ruimte om voor de deur een auto te parkeren, en daarnaast is veel makkelijk bereikbaar met de fiets. Maar iedereen heeft soms weleens echt een auto nodig, en daar speelt Autohopper Autoweerd mooi op in!

Autohopper Autoweerd in Utrecht

Bij ons kunt u namelijk als een nieuwe auto delen vanaf maar 25,- per dag, incl. BTW! Snel, makkelijk en betrouwbaar! Daarnaast krijgt u bij ons 100 km vrij per dag. Mocht u daar overheen gaan, kost u dat 0,18 cent per kilometer.

Wat voor auto’s hebben wij?

Wij hebben voor ieder wat wils. Van kleine personenauto tot bestelbus, en van ruime stationwagen tot verhuisbus! Daarnaast hebben wij ook een aanhangwagen. Onze deelauto’s zijn allemaal luxe uitgerust, met navigatie, radio/CD en start/stop systeem. Daarnaast hebben we de keuze uit benzine, hybride en diesel (bussen).

De voordelen van autodelen

Het grootste pluspunt van een deelauto is de lage kosten. U heeft namelijk geen wegenbelasting, en geen grote aankoop. Daarnaast is autodelen ook goed voor het milieu. Het is dus ook een bewuste keuze.

Een deelauto is bij Autohopper Autoweerd in Utrecht heel gemakkelijk online te reserveren. Daarnaast rijdt u een nieuwe auto en weet u bij ons precies waar u aan toe bent, met geen onverwachte kosten achteraf.

Waar wacht u nog op?

Heeft u zo nog uw twijfels of autodelen wel voor u is, of heeft u andere vragen? U kunt ons zes dagen per week (ma t/m za) bellen op 030-3031600, of een email sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. Wilt u liever direct online een auto reserveren? Dat kan met de onderstaande link:

Reserveer een deelauto