direct reserveren Bel ons

i y n

Auto huren zonder creditcard

Geen creditcard? Geen probleem!

Over het algemeen wordt het huren van een huurauto snel gelinkt aan het betalen met een creditcard. Bij Autohopper Autoweerd is dit echter niet het geval. U bent bij ons van harte welkom om gewoon te betalen met uw pinpas. Zowel het totaal bedrag van de huurauto, als het bedrag van de borg kunt u betalen met uw pinpas. Er is dus géén creditcard nodig, wat bij de meeste autoverhuur bedrijven wel het geval is.

Vakgarage Autoweerd is aangesloten bij het concept Autohopper. Dit concept heeft als doel om zo makkelijk, snel mogelijk en goedkoop mogelijk te werken: een no-nonsense beleid. Dankzij dit concept is het voor u zeer gemakkelijk om een auto te huren bij Autohopper Autoweerd, doordat wij vrijwel alles regelen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto aftanken bij aflevering. Wij zorgen ervoor dat de auto volgetankt is als u de auto op komt halen en voor de verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden etc.

De huurauto’s bij Autohopper Autoweerd zijn zeer divers, waardoor er voor iedereen iets tussen zit wat goed schikt. Bent u op zoek naar een goedkope auto om van A naar B te kunnen rijden? Dan kunt u al een auto huren vanaf 25,- per dag. Deze auto’s zijn voorzien van minimaal airconditioning en radio/CD-speler. Daarnaast hebben wij ook andere personenauto’s, bedrijfswagens, busjes en aanhangwagens. Keuze genoeg en voor ieder wat wils!

En dat alles zónder creditcard, maar gewoon met uw pinpas!

Reserveer nu dus snel uw huurauto!

Een auto reserveren is bij ons heel gemakkelijk! U kunt ons bellen op 030-3031600, of een mail sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk online een auto reserveren met de onderstaande link:

Reserveer een huurauto

autoweerd autohopper verhuur autohuren creditcard utrecht