direct reserveren Bel ons

i y n

Bus huren Utrecht: snel en simpel

verhuis bus huren utrecht autohopper autoweerd

Gemakkelijk een bus huren in samenwerking met Autohopper

Ja u leest het goed. Bij Autohopper Autoweerd huurt u een bestelbusje of verhuiswagen zonder teveel gedoe. Online reserveren kan ook op elk moment van de dag!

Vind de beste prijzen

Het huren van een bus in Utrecht is super voordelig. Autohopper Autoweerd hanteert heldere voorwaarden en de scherpste prijzen voor het huren van een goederenbus of bedrijfswagens. Bij ons heeft u geen verrassingen achteraf! Voor een eerlijke prijs bieden we de beste bussen aan uit ons assortiment. Alle prijzen zijn ook inclusief reserveringskosten en BTW.

Busje huren: onze merken

Bij Autohopper Autoweerd geniet u niet alleen van de laagste prijzen, maar heeft u ook genoeg keuze. We bieden een bus van 3m³ of van 6m³. Mocht u eventueel op zoek zijn naar een personenbus is dat in overleg ook mogelijk. Voor ieder budget en merkliefhebber hebben we een gepaste bus!

Overige voertuigen

Bij Autohopper Autoweerd kunt u meer vervoersmiddelen huren dan alleen goederenbussen. We zijn een allround verhuurbedrijf en hebben ook:

Klik hier voor meer informatie over verhuren

Beste service

Vakgarage Autoweerd heeft 16 medewerkers in dienst die graag proactief en deskundig handelen. Wij geven u graag advies over het verhuren van de juiste bus, om uw reis zo simpel mogelijk te maken. Ook onze klanten zijn overtuigd van onze goede service. Bekijk hier alle reviews

Veel gestelde vragen over het huren van bussen

Wij hebben voor u een aantal handige veel voorkomende vragen en bijbehorende antwoorden geselecteerd.

Wanneer ben ik officieel een huurder?
De huurder van een bus is de natuurlijke persoon of rechtspersoon die als huurder de huurovereenkomst sluit met Autohopper.

Zijn er reserveringskosten inbegrepen of komt dit er nog bij?
Ja, alle huurprijzen van Autohopper Autoweerd zijn inclusief reserveringskosten.

Wat is een bus huurdag bij Autohopper?
Een officiële huurdag begint vanaf 08:00 uur ’s ochtends tot de volgende dag 08:00 uur. Wilt u een bus langer huren? Dan komt er een huurdag bij.

Mag iemand anders mijn huurbus besturen?
Nee, het is niet toegestaan iemand anders de bus te laten besturen die niet vermeld staat als bestuurder op het huurcontract. Is die persoon ook vermeld als bestuurder op het huurcontract? Dan is hij of zij wel toegestaan de bus te besturen.

Zit uw vraag of antwoord er niet tussen? Of wilt u meer weten over de wet- en regelgeving omtrent het huren van een bus bij Autohopper Autoweerd? Raadpleeg dan de algemene voorwaarden of neem contact op met onze klantenservice.

Meer weten over bus huren Utrecht?

Bent u geïnteresseerd in het huren van één van onze bussen? Of wilt u direct een bus reserveren? Dan kunt u ons bellen op 030 – 303 1600.