direct reserveren Bel ons

i y n

Autodelen in Utrecht met Autohopper

Autodelen in Utrecht doet u natuurlijk met Autohopper!

Het begrip autodelen is tegenwoordig steeds meer in opgang. En zeker in Utrecht wordt er steeds meer gebruik gemaakt van deelauto’s. Utrecht is dan ook niet of niets verkozen tot de Autodeelstad van 2018!

Wat is autodelen en waarom is het zo populair?

Hoewel het woord zelf al goed aangeeft wat autodelen nu precies is, zijn er nog veel onduidelijkheden over bepaalde zaken die het met zich meebrengt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de totale kosten, belastingen, benzine en parkeerplekken.

Het uiteindelijke kostenplaatje is dan ook bij ieder ritje anders. Dit is volkomen afhankelijk van het aantal kilometers dat gereden is, en de tijd dat u de auto in uw bezit gehad heeft. Alle overige kosten zitten al bij het huurbedrag inbegrepen. Hoe de kosten berekend worden is bij ieder bedrijf anders. De ene rekent een bedrag per gereden kilometer, de andere geeft de auto met een volle tank mee, en verwacht een volle tank terug.

Autodelen is bedoelt om goedkoop en gemakkelijk een auto rijden als u er één nodig heeft. Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen auto te kopen in de stad, aangezien de stad goed bereikbaar is met de fiets. Daarnaast leiden minder auto’s tot meer plek voor groen en speelplaatsen.

Maar zelfs dan kan het natuurlijk nog altijd voorkomen dat u wel een auto nodig heeft. Een deelauto is dan natuurlijk de ideale oplossing!

Een auto delen bij Autohopper Autoweerd

Autoweerd Utrecht is sinds 2014 aangesloten bij Autohopper-verhuur. Een auto delen is makkelijk, simpel en al vanaf 25,- per dag met 100 km vrij, waardoor u tegen een zeer aantrekkelijk tarief, uw mobiliteit vergroot. Iedere verhuurauto van het auto-delen-concept is voorzien van een luxe uitvoering. Ze zijn namelijk stuk voor stuk voorzien van onder andere airconditioning, 4/5 deurs-auto, radio/CD-speler, en soms zelfs een start/stop-systeem, parkeersensoren en navigatie.

Wat is er nou makkelijker dan wél een auto rijden zónder teveel gedoe? Doordat u een auto huurt bij Autohopper Autoweerd rijdt u gemakkelijk weg, terwijl wij de rest regelen. Alle onduidelijkheden worden op professionele wijze uit de weg gehaald. U hoeft zich geen zorgen te maken betreft verzekeringen, schade’s, afhaaltijden, gereden kilometers etc. Een dag eerder of later is ook geen probleem, dan passen wij de huurtijd aan. En dat allemaal voor zeer aantrekkelijke tarieven van de onderlinge verhuur tussen u en ons.

Personenauto’s, stationwagens, een grote verhuisbus, bedrijfswagens, hybride, diesel, benzine, automaat of toch handgeschakeld. Wij bieden u genoeg keuze, waardoor er altijd iets bij zit wat u schikt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de auto netjes wordt opgeleverd: de auto wordt gestofzuigd én afgetankt voordat u erin gaat rijden. Het enige wat u hoeft te doen is aftanken bij aflevering.

Autohopper Autoweerd, hét no-nonsense concept van de autoverhuur en autodelen in Utrecht!

Reserveer dus snel een deelauto bij Autohopper Autoweerd!

Een auto reserveren is bij ons heel makkelijk! U kunt ons bellen op 030 – 303 1600, of een mail sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. Daarnaast kunt u ook heel simpel online een auto reserveren met de onderstaande link:

Reserveer een huurauto

autohuren autodelen autoweerd autohopper verhuur utrecht