direct reserveren Bel ons

i y n

Autodelen Utrecht

Autodelen in Utrecht

Utrecht is in 2018 verkozen tot de beste autodeelstad van Nederland, en ontvangt daarmee de Autodeelstad Award van 2018! En dat is ook wel te merken als u rondloopt in de stad. In bijna iedere straat staat tegenwoordig wel een deelauto klaar.

Waarom is autodelen zo populair in Utrecht?

Iedereen die in Utrecht een eigen auto rijdt kan beamen dat het vinden van een parkeerplek soms makkelijker gezegd is dan gedaan. Zeker in de krappe straten kan het soms moeilijk zijn om een parkeerplekje te vinden. Daarnaast is bij het wonen in een grote stad een auto niet altijd nodig, omdat er veel met de fiets gedaan kan worden.

Het autodelen heeft verder ook veel voordelen. Doordat mensen minder snel zelf een auto aanschaffen blijft er meer ruimte over voor over groen en speelplaatsen. En heeft u maar één of twee keer per maand echt een auto nodig? Dan is een deelauto voor uw ideaal, aangezien u niet zit met de vaste lasten die bij een auto in een stad als Utrecht komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de belasting en parkeervergunning.

Huur nu snel en eenvoudig een deelauto bij Autohopper Autoweerd

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Of wilt u direct een deelauto reserveren? Dan kunt u ons van maandag t/m zaterdag bellen op 030-3031600, of een email sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. U kunt ook gemakkelijk online een auto huren met de onderstaande link:

Reserveer een deelauto

auto delen deelauto auto huren utrecht autohopper autoweerd autoverhuur